Over mij

Even voorstellen…

Welkom op de website van Pedicuresalon Volendam. Mijn naam is Shanna Veerman – Kras, ik ben getrouwd en heb 5 kinderen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als gediplomeerd pedicure en ben ik aangesloten bij branche organisatie Pro Voet. En nog altijd behandel ik alle voeten met alle liefde, en geniet ik ervan als klanten weer tevreden de salon verlaten.
Inmiddels is mijn klantenbestand uitgegroeid tot een zeer gevarieerde groep van mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden en achtergronden vanuit de gehele omtrek van de gemeente’s Edam-Volendam en Waterland. Ook mag ik verschillende klanten uit zorginstellingen verwelkomen. Die diversiteit maakt het werk extra leuk. Ik hoop ook u graag een keer te mogen verwelkomen in mijn salon!

Salon

De salon bevind zich aan de achterzijde van de woning (in de steeg). Daar is het genummerd (49) en er hangt een bordje van Pro Voet. Bent u slecht ter been? Geen probleem! De salon is op de begane grond. En ik help u graag met het aan/uittrekken van uw sokken/schoenen.

Shoefresh

In de salon mag u gratis gebruik maken van de Shoefresh. Onderwijl u een voetbehandeling krijgt, krijgen uw schoenen ook een speciale behandeling. Na afloop zijn ze weer geheel vrij van schimmels en bacterien en zijn uw schoenen weer droog en heerlijk warm van binnen.

Betaling

Helaas kan er niet gepind worden in de salon, dus graag contant betalen. Eventueel is het ook mogelijk via een Tikkie te betalen.