Over mij

Shanna Veerman-Kras

Gediplomeerd pedicure

Even voorstellen…

Mijn naam is Shanna en ik heb inmiddels 6 jaar ervaring als gedipomeerd pedicure in mijn salon aan huis. Ik zeg gediplomeerd omdat pedicure een vrij beroep is, en het dus niet gegarandeerd is dat elke pedicure ook daadwerkelijk een diploma heeft of een erkende opleiding heeft gevolgd. Schroom u niet dit te vragen aan de pedicure zodat u bent verzekerd van een professionele behandeling.

Om mijzelf up to date te houden in het pedicure vak, lees ik vakbladen en bezoek ik beurzen. Ik blijf mezelf altijd uitdagen een goede en proffesionele behandeling te kunnen geven aan de klant. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dit heel graag. In overleg met u zal daar een passende oplossing voor verzorgd worden zodat u weer tevreden zult zijn.

In mijn salon kunt u terecht voor al uw voetproblemen, verwen en cosmetische behandelingen maar ook voor ‘gewoon’ wat extra aandacht, verzorging, advies en tips i.v.m. ziekte, zwangerschap of een aankomende hardloop wedstrijd. De salon is gelegen op de begane grond en de ingang is aan de achterzijde van de woning te vinden. Dit word aangeduid met het nummer 49 en een bordje van Pro Voet.

 

Bent u slecht ter been?

De salon is gelegen op de begane grond. En ik help u graag bij het in en uitstappen van de behandelstoel. Of bij het aan en uittrekken van de sokken en/of schoenen.

 

Net iets méér service

  • Gratis monsters Gehwol voetcreme
  • Gratis gebruik ShoeFresh om de schoenen bacterie en schimmelvrij te maken
  • Gratis tips en adviezen
  • Professionele behandeling
  • Gespecialiseerd in het verwijderen van likdoorns